13 september 2012

Cosmos Music Group utökar samarbetet med AFM och Soulfood

Efter flera års samarbete med AFM Records i Norge har Cosmos Music Group ingått ett avtal med AFM Records och Soulfood som även inkluderar Sverige.

– Vi känner oss otroligt stolta att få representera AFM Records för den svenska marknaden och ser fram emot ett långsiktigt arbete där vi höjer deras profil i Sverige ytterligare, säger Johnny Hagel, Label Manager på Cosmos Music Group.

– Samarbetet med AFM Records går helt i linje med vårt starka fokus på ett mindre antal genreledande lablar, konstaterar Robert Litsén, det svenska bolagets COO.

Hårdrockbolaget AFM Records grundades av Andreas Allendörfer och Axel Fischer 1993 och har med artister och abnd som U.D.O, Korn, At Vance, Fear Factory och Ministry de senaste decennierna utvecklats till ett av världens ledande bolagen inom genren.

We feel very comfortable with Cosmos Music Group as a strong distribution partner in the Nordics and we really look forward to many years of success, säger Torsten Diehl, Export and Distribution Manager på AFM.

I Sverige har AFM Records tidigare distribuerats av Sound Pollution.

Claes Olson