16 augusti 2012

BABA Recordings i samarbete med hiphopkollektivet The Order

Sony Music-distribuerade Baba Recordings har inlett ett samarbete med det göteborgsbaserade hiphopkollektivet The Order. I kollektivet ingår bl.a producent-teamet Beatslingers, grupperna Bob Village och Ozone Fukkaz samt rapparna Sick Art, Palestine aka Ledr P, konstnären Sebstoh, producenten Nimway och DJ Neno. Inom kort släpper BABA Recordings material från grupperna Ozone Fukkaz & Bob Village.

Förutom musik ägnar sig medlemmarna i The Order åt DJ:ing, grafisk design, konst, video redigering, kläder och smyckesdesign. Kollektivet har funnits ett par års tid.

– Det känns som en given mode för BABA recordings att inleda ett samarbete med The Order, som vi ser som ledarna i den nya vågen av kreativa artister från Göteborg, kommenterar Stefan ”Storken” Johansson på BABA Recordings.

Claes Olson

Länkar:
http://www.theorder.se

The Orders video Fifaan (Eydå Sfärje)