6 juli 2012

Mando Diao i samarbetsavtal med Sony Music

I veckan blev det klart att det kommande studioalbum som Mando Diao har arbetat med under vintern och våren blir det första i ett samarbetsavtal med Sony Music i Norden. Albumet släpps i höst.

– Mando Diao är ju ett av Sveriges, eller rättare sagt; Europas största band, konstaterar Helen McLaughlin, Head of A&R på Sony Music glatt. Sen skadar det inte att vi är en stor skara fans här på jobbet och att det kommande albumet är fantastiskt.

– Vi är otroligt glada och stolta över detta samarbete!

2012 gav Mando Diao ut sitt debutalbum Bring 'Em In [EMI]. Sedan dess har bandet har både vunnit Grammis, P3 guldstatyetter, Regeringens Musikexport pris m.m. och dessutom skördat stora utlandsframgångar, framför allt i Tyskland.

Claes Olson