5 juli 2012

för fjärde året 15 oktober

Måndag den 15 oktober arrangeras årets upplaga av STIM Music Expo på Rival i Stockholm. Detta är fjärde året som STIM arrangerar Sveriges största musikbranschkonferens, en konferens som i Musikindustrins rapport förra året hyllades somdet svenska musiklivets ”nya, viktiga och inspirerande mötesplats”.

Som vanligt kommer det att bjudas på en mängd spännande seminarier och paneldebatter. Några av årets medverkande är journalisten Jan Gradvall, rapparen Lazee, Pelle Lidell (Universal Music Publishing), Mikkey Dee (Motörhead) och låtskrivaren Thomas G:son samt representanter från riksdagspartierna. Fler namn tillkommer.

På Rival kommer det även att finnas ett infotorg där STIM och andra organisationer och företag i musikbranschen presenterar sig.

Biljetter till STIM Music Expo 2012 finns nu till försäljning.

Claes Olson