31 maj 2012

Roxette till Peace & Love – enda Sverigespelningen 2012

Under 2012 gör Roxette en enda konsert i Sverige och det blir på Peace & Love-festivalen i Borlänge den 27 juni. Konserten är Roxettes 113:e spelning på den pågående världsturnén. Efter festivalen fortsätter Roxette sin turné i Europa och avslutar under hösten med ett antal framträdanden i USA och Kanada.

Sen comebacken 2009 har Roxette-febern stigit i rasande takt över hela världen. En otroligt framgångsrik världsturné, nitton månader lång, med över 1,5 miljoner sålda biljetter genomförs och dessutom har Roxette hunnit med att släppa två album; Charm School och Travelling som sålts i 700 000 exemplar. På radiostationer runt om i världen spelas just nu senaste singlen It’s Possible:

Det har varit en helt underbar resa och vi ser verkligen fram att göra vårt svenska stopp i vackra Dalarna”, skriver Roxette i ett pressmeddelande.

Roxette reser i helgen till Sydafrika för tre utsålda arena-spelningar.

Lars Nylin