5 april 2012

Nova Delai tecknar världskontrakt med Sony Music

Efter att Helen McLaughlin, Head of A&R på Sony Music Sweden hört Nova Delai och fallit för hennes röst har Sony Music Entertainment har tecknat världskontrakt med den svenska artisten, som de senaste månaderna har uppmärksammats och rosats av bl.a Sat Bisla på A&R Worldwide. Nova Delai har kontrakterats genom ett exklusivt avtal med hennes managers Kabiru Bellos bolag Fantabolous Music.

Nova Delai heter egentligen Michelle Zarati och är uppväxt i Malmö. Sedan hon var sex år har hon spelat både piano och gitarr och redan vid tio års ålder började hon skriva låtar.

I’m very happy to sign Nova Delai to the Sony Music family and have enjoyed developing her at Fantabolous Music, kommenterar Kabiru Bello.

A&R Worldwide and its Founder Sat Bisla have been very supportive in assisting us with with Nova Delais success and were the first in the world to recognize the global potential of Nova Delai, fortsätter Bello. They recognized her talent and reinforced the fact that Nova Delai has the potential to be a very successful artist. We are currently working on her debut album and look forward to her upcoming Sony Music release.

When Kabiru Bello first sent me and A&R Worldwide the demos from Nova Delai, I felt an instant emotional connection to her music, berättar A&R Worldwides grundare Sat Bisla. It reminded me of the first time I heard demos from Dido and Adele prior to them being signed the music was raw, emotional and powerful, it was undeniable.

Myself and the A&R Worldwide team have no doubt that Nova Delai will be a global success and are proud to have contributed to being a part of her early discovery and support along with her manager Kabiru Bello.

För närvarande studerar Nova Delai på Rytmus i Stockholm, men parallellt med det arbetar hon med sitt debutalbum från vilken singeln All For The Best redan har släppts.

Claes Olson

Länk:
Nova Delai All For The Best