13 februari 2012

Lazee spelar på SXSW

Lazees senaste singel The Way You Move [Timeless/Universal] har bland annat uppmärksammats av amerikanska Complex Magazine och hörts i UFC-stjärnan Phil Davis videoblogg. Youtube-klippet där Lazee battlar The Game i Stockholm har också spridts på flera amerikanska bloggar.

Det är nu också officiellt att Lazee kommer att uppträda på amerikanska festivalen och mässan South By Southwest (SXSW), som går av stapeln mellan den 9 och den 18 Mars i Austin, Texas. South By Southwest är indelat i tre delar – SXSW Film, SXSW Interactive och SXSW Music. SXSW Music är en av USAs största musikfestivaler och en mötesplats för musikbranschfolk från hela världen.

Lazee kommer att göra en officiell spelning på festivalen den 15 Mars och han kommer också att uppträda på en fest arrangerad av amerikanska skivbolaget
Interscope den 17 Mars.

Lars Nylin

Mer info om Lazees spelning på SXSW Music finns här:

http://schedule.sxsw.com/2012/events/event_MS17711

Lazees hemsida:

www.lazeeonline.com

Se videon till The Way You Move här:

http://www.youtube.com/watch?v=zSHwQbI7rq4

Hiphopartisten Lazees arbete för att sprida sin musik utanför Sveriges gränser börjar ge allt mer resultat. 15 mars framträder han på South By Southwest i Austin.