23 december 2011

v.51 Amanda Fondell mot toppen

Michael Bublé Christmas [Warner Music] behåller förstaplatsen på albumlistan, men det totalt sett just nu mest sålda albumet i julhandeln är fortfarande samlingen Så mycket bättre – säsong 2 [TV4 AB / Universal Music]. Amanda Fondell All This Way [Universal Music] gör entré på albumlistans sjätteplats, samtidigt som hennes singel med samma namn övertar toppositionen på singellistan.

Så mycket bättre – säsong 2 [TV4 AB / Universal Music] är fortfarande julhandelns mest sålda album och totallistans andraplats innehas liksom förra veckan av samlingen Passione – A Christmas Collection [Columbia / Sony Music]. Michael Bublé Christmas [Warner Music] toppar albumlistan och är totalt sett (d.v.s. inklusive samlingar) Sveriges tredje mest sålda album just nu.

Förändringarna på veckans SverigeTopplista är få. Albumlistans topp 4 är den samma som föregående vecka och Amanda Fondell är veckans enda nykomling.

På singellistan, där Amanda Fondell alltså övertar förstaplatsen med All This Way [Universal Music], är Mange Makers Mange bjuder [Björn Christensson Konsult AB / Universal Music] det stora utropstecknet. Singeln går direkt in på plats 3. Näst högsta nykomling är Timbuktu Flickan och kråkan [TV4 AB / Universal Music] (från Så mycket bättre) som gör entré på plats 21.

Claes Olson

Länk:
www.sverigetopplistan.se