16 maj 2011

Progress Productions i avtal med Henric de la Cour

Etiketten Progress Productions har skrivit avtal med Henric de la Cour, den förre sångaren i grupperna Yvonne respektive Strip Music. Första albumet släpps i höst.

Det oberoende skivbolaget Progress Productions (Kite, Necro Facility, Covenant, Mr Jones Machine med flera) har kontrakterat förre Yvonne- och Strip Music-frontpersonen Henric de la Cour. Solodebuten släpps i september med Border som distributör.

– Det skall bli otroligt roligt att jobba med Henric. Inte bara har vi vart stora fans av både Yvonne och Strip Music. När vi fått höra de första inspelningarna av albumet så var vi helt enkelt totalt knockade. Henric kommer passa in perfekt i vår lineup, säger Torny Gottberg på Progress Productions.

Redan nu finns en fanvideo till låten Dogs på YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=dncbOqFEQHM


Lars Nylin

Foto: Dennis Blomberg