12 maj 2011

PROMOTION Big Is Promotion växer

PR/promotionbolaget Big Is Promotion har gått samman med Pauline Wood. Bolaget kommer nu att utöka verksamheten, erbjuda ett mer heltäckande engagemang och tjänster för både artister och andra uppdragsgivare.

Big Is Promotion etablerades 2006 av Birgitta Nielsen och arbetar huvudsakligen i musik- och skivbranschen, med bl.a artistpromotion och artist management.

– Promotionprojekten skräddarsys och anpassas efter kundens önskemål och fokuseras främst på synliggörande i media, berättar Birgitta Nielsen.
– Managementuppdragen erbjuder heltäckande lösningar för management och utveckling av personliga varumärken. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda en helhetslösning som täcker både offline- och online-promotion.

En av uppdragsgivarna just nu är Hollywood-aktrisen och sångerskan Lisa, som 15 maj släpper sitt andra album Let Me Love You, där hon bl.a samarbetar med Jörgen Elofsson, Nicky Chinn och den amerikanske låtskrivaren och producenten David Foster.

Big Is Promotion tar även promotionuppdrag åt företag och arrangörer av evenemang som vill lyfta sitt varumärke och bättre nå ut med sitt budskap. För en kort tid sedan arbetade man bl.a med vetenskapskonferensen MindEvent där flera hundra forskare och vetenskapsmän från 65 länder samlades och diskuterade kring medvetandet. Konferensen arrangerades i Stockholm 1-8/ maj.

Bland Big Is Promotion uppdragsgivare finns även Bigbang, Staffan Nordstrand (boken Under Floden), Lisen Elwin, Patrick Rydman, Close Up Rhapsody-turné (Robert Wells), Eva Hillered, Caroline af Ugglas och Packmopedsturné 2011.

Claes Olson