10 maj 2011

KONFERENS Bill Drummond (KLF) på Media Evolution The Conference i Malmö

Bill Drummond, ena halvan av The KLF, kommer till Malmö och Media Evolution The Conference den 24-25 augusti. Utöver sin medverkan i en av nittiotalets mest omsusade popgrupper så var han en kreativ manager åt Echo and the Bunnymen och har varit involverad i en uppsjö intressanta projekt sedan dess.

Drummond kommer vara inlednings-talare till konferensspåret Creation.
Media Evolution The Conference (tidigare Moving Images) arrangeras för 7:e året i Malmö av Media Evolution för att utforska framtiden inom media och dess affärsnytta. Konferensen lockar till sig folk som är verksamma inom musik, film, mobila plattformar, spel, webb, innovation och utveckling.

Lars Nylin

Mer om Media Evolution på länken

http://mediaevolution.se/