1 april 2011

Stiko Per Larsson tecknar avtal med Mars Music

Låtskrivaren och artisten Stiko Per Larsson har tecknat ett långsiktigt förlagskontrakt med Mars Music. Samarbetet inleds i samband med utgivningen av Stiko Per Larssons tredje album Varken Stjärna Eller Frälst [Warner Music] som släpps 6 april.

– Stiko Per Larsson är en unik talang som skapar text och musik som tar Dalarnas gamla spelmanstradition in i tvåtusentalet, kommenterar Lars Wiggman på Mars Music: Låtar som Hollywood & Kyrkan och Pionjärer kommer att spelas och höras överallt i år och massor av år framöver!

– Mars Music visade direkt framfötterna när jag började kika över min förlagssituation, berättar Stiko Per Larsson. De har många spännande idéer kring mitt framtida låtskrivande. Jag ser fram emot ett långt och givande samarbete.

– Att Lars dessutom har ett hus i min fina hemstad Leksand gör saken ännu bättre, det visar att han har sinne att uppskatta det vackra här i världen!

Claes Olson