20 januari 2011

Spotifys huvudägare Martin Lorentzon om framtidsplanerna

Enligt i skrivande stund fortfarande obekräftade rykten har Spotity nu påbörjat sin intåg på den amerikanska marknanden. Flera källor gör idag gällande att bolaget har tecknat ett licensavtal med Sony Music, vilket i så fall innebär ett stort steg framåt i USA-planerna. I en Expressen-intervju i dag säger Spotifys största ägare Martin Lorentzon att han oavsett hur det går inte har några planer på att sälja av sin andel i det svenska bolaget.

Tillsammans med bl.a statsminister Fredrik Reinfeldt, statssekreterare Per Schlingmann och en svensk delegation från näringslivet i London befinner sig Martin Lorentzon just nu i London, för att berätta om svenskt entreprenörskap och utveckling.

En intervju med Lorentzon kan läsas på Expressens länk nedan.

Claes Olson

Länk:
http://www.expressen.se/ekonomi/1.2297881/darfor-vill-han-inte-salja-spotify