2 december 2010

Sweden Songs och 4 & 1/2 Ton i avtal med Mange

Sweden Songs har genom Keith Almgren och 4 & ½ Ton Production genom Jonas Jireteg (4 andahalf AB) tecknat ett delat förlagsavtal gällande Mange.

Det nya förlagsavtalet avser dels nytt, kommande material, dels låtar på rapartisten Mange (Magnus Rytterstam) debutalbum Den eviga tvåan [Fronda
Entertainment]som skrevs tillsammans med producentparet Fronda och Marcos Benjaminsson. Avtalet omfattar även material med den nya svenska hiphop-gruppen Planet 80, för vilka Andreas Rytterstam har skrivit material tillsammans med Mange.

Nu arbetar Mange med material till nästa skivprojekt och snart släpps en ny singel. Planet 80 är även de singelaktuella och gästar dessutom på Frondas kommande album Svart Poesi [Fronda Entertainment].

Claes Olson