14 oktober 2010

Desireé Duvringe ny svensk singer/songwriter hörs i Skins

Den tjugotvååriga svenska singer/songwritern Desireé Duvringe (Warner/Chappell Music Scandinavia) har fått med sin låt Automation i det fjärde avsnittet av Skins som sänds på söndag.

Hösten 2008 meddelade den brittiske musikproducenten Alex Hancock – ansvarig för musikläggningen av den Bafta-belönade TV-serien Skins och rankad av NME av som Storbritanniens 50 mest inflytelserika personer inom musik – att han sökte ny musik till TV-serien. Svenska Desireé Duvringe skickade in sin låt Automation (Warner/Chappell Music Scandinavia) och av alla de tusentals bidrag som kom in valde Alex Hancock Desireés låt.

Låten har fått mycket uppmärksamhet och enligt förlaget har den svenska sångerskan redan lyckats få en fanbase med folk från hela världen. Hon har nu turnéförfrågningar från både England och Indien och även BBC har hört av sig med förfrågningar om medverkan i radioprogram.

På söndag sänds det fjärde avsnittet av Skins där Automation är med.

Claes Olson

Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=Oz-drrJHt5k