21 januari 2010

Nytt nyhetsbrev från SMFF

SMFF, Svenska Musikförläggarföreningen, presenterar denna vecka sin nya tidning. Efter papperstidningarna Notisen och Musikförläggaren handlar det nu om ett digitalt nyhetsbrev.

”Musikförläggarföreningen vill genom detta nyhetsbrev inte bara kommunicera med sina medlemmar utan också med övrig musikbransch, beslutsfattare, intresseorganisationer och andra som kan ha intresse av vår verksamhet.”

Till MI säger SMFF:s kanslichef Nutta Hultman:

– Trots att jag själv älskar papperstidningar så behöver vi få ut Nyheter snabbare till våra medlemmar. Medlemstidningen "Musikförläggaren"
kom ut fyra gånger om året och var dessutom dyr att trycka och distribuera. Nyhetsbrevet blir ett bra komplement till vår hemsida. Ida-Lee Brandel på vårt kansli står för den snygga layouten och hon är dessutom koordinator av innehållet.

– Alla är välkomna att prenumerera på nyhetsbrevet genom att anmäla sig på smff.se eller maila direkt till mig på idalee.brandel@smff.se. Vi har ambitionen att blanda snabba, korta nyheter med längre artiklar och vi tar gärna emot förslag på innehåll och ämnen att ta upp. Tanken är att inte bara nå ut till medlemmar utan gärna hela musikbranschen och andra intresserade för att förmedla vad som är på gång i förlagsvärlden och vad som är viktigt för oss, säger Ida-Lee Brandel.

Lars Nylin