10 juni 2009

PR Records distribueras digitalt av IODA Nordic / BAM

PR Records med Patrik Remann i spetsen har slutit ett distributionsavtal för digital distribution med IODA Nordic och Bonnier Amigo Music Group AB. Det i Linköping baserade bolaget PR Records startades 2007 med huvudsaklig inrikting på "bra svensk klubbmusik". De senaste två åren har ett flertal av bolagets utgivningar legat högt på de skandinaviska danslistorna.

– Genom samarbetet med IODA Nordic och Bonnier Amigo Music Group så kommer PR Records enkelt och snabbt ut på de flesta av världens plattformer för försäljning av digital musik, vilket öppnar enorma möjligheter för en liten label som vår, kommenterar Patrik Remann.
– Vi är väldigt glada att välkomna PR Records i Bonnier Amigo Music Group-familjen, säger Robert Litsen, Head of Digital på Bonnier Amigo.
– PR Record har många och lovande arister i sitt stall och vi ser en stor potential i denna dancelabel.

PR Records är indelat i 3 olika delar: Commercial, Club och Underground. I bolagets roster finns bland andra Oskar Zenkert, DJ Timo, Bastards Of Funk & Johan Berg, Matt Hewie samt The Lab Wizard feat. Jonas.

Claes Olson