8 april 2009

Realtoneslistan v15: Zelmerlöv och Dawn Finer klättrar

Inga nykomlingar och inga placeringsförändringar på topp fem. Det är i princip stiltje på realtoneslistan. Undantagen är Måns Zemerlöv och Sarah Dawn Finer, som båda två rör sig ett par placeringar uppåt.

P-Bros feat. DJ Trexx & Olga Pratilova Tingaliin [Grotesco Global Media Group/Nordisk Film] ligger kvar i topp, närmast följd av Tingeling feat. Pihlman Tingeling [Grotesco Global Media Group/Nordisk Film] och Caroline af Ugglas Snälla Snälla [Siliton/Universal]. På fjärde och femte plats ligger Malena Ernman La Voix [Roxy Recordings/Nordisk Film] respektive Lady Gaga Poker Face [Interscope/Universal].

Det är med andra ord inga placeringsförändringar på topp fem.

På sjätte plats återfinns numera Måns Zelmerlöw Hope And Glory [M&L/Warner], som avancerar från nionde till sjätte plats. Även Sarah Dawn Finer Moving On [Roxy Recordings/Nordisk Film] klättrar den här veckan – från plats tolv till åttonde plats.

Men bortsett från dessa två samt att långköraren Katy Perry Hot 'N' Cold [Virgin] under sin 22:a vecka på listan går från plats 15 till plats 13, så får veckans realtoneslista sägas vara tämligen händelselös.
Håkan Durmér