Okategoriserade 2 december 2008

Realtoneslistan v49: Jullåtarna börjar sälja

Kvintetten i toppen av Realtoneslistan är densamma sedan några veckor tillbaka, och den här veckan byter de alla placering jämfört med förra veckans lista. Ny i ledning igen är Beyoncé If I Were A Boy [Columbia/Sony BMG], en titel som också toppat singellistan de senaste fyra veckorna.

I tur och ordning följer nu Sony BMG-utgivningarna Kramis Kramsången [Sony BMG], Pink So What [LaFace/Sony BMG] och Britney Spears Womanizer [Jive/Sony BMG] samt Katy Perry I Kissed A Girl [Capitol/EMI].

Den förestående julen gör avtryck också på Realtoneslistan i veckan, till listan återvänder nu Wham! med sin Last Christmas [Epic/Sony BMG] och Mariah Carey All I Want For Christmas Is You [Columbia/Sony BMG] på plats 6 respektive 15 medan Werner & Werner Vår julskinka har rymt [Mariann/Warner Music] är nykomling på plats 13.

Nya titlar utan julanknytning på listan är Britney Spears med sin andra aktuella singel Circus [Jive/Sony BMG] på plats 11 och Lady Gaga Poker Face [Interscope/Universal på plats 20.
Tomas Fridholm