8 oktober 2008

Realtoneslistan v41: Uppåt för Agnes och AC/DC

Inga större förändringar har skett på veckans upplaga av Realtoneslistan, åtminstone inte i toppen av listan som ser likadan ut som förra veckan. Kramis är kvar som etta med Kramsången [Sony BMG] med god marginal till tvåan Katy Perry I Kissed A Girl [Capitol/EMI] och Takida Curly Sue [Ninetone/Universal].

Uppåt på listan går det för AC/DC Rock’N’Roll Train [Columbia/Sony BMG] som avancerar från plats 14 till 5 och Agnes On And On [Roxy/Nordisk Film] som går från plats 13 till 9.

Realtoneslistan bjuder i veckan på tre nykomlingar, alla gör entré på den undre halvan. Lena + Orup Nu när du gått [Roxy/Sony BMG] är ny på plats 14, Basshunter Angel In The Night [Warner Music] 17 och Amy MacDonald This Is The Life [Mercury/Universal] 20.
Tomas Fridholm