Okategoriserade 5 maj 2020

”Så mycket bättre 11” tar form

Musikindustrin summerar hittills klara artister till nästa säsong av Så mycket bättre. Vi har också tittat på vad som streamade bäst senast.

Artisterna för årets säsong av TV4:s långkörare Så mycket bättre har börjat avslöjas. Det är Aftonbladet som grävt fram namn som enligt källor till tidningen är klara. De artister som hittills nämnts är Benjamin Ingrosso, Silvana Imam, Loreen, Plura Jonsson, Lili & Susie, Newkid, Tommy Körberg och Ana Diaz, enligt Aftonbladet.

Förra årets jubileumssäsong – som nyss repriserats i TV4 – bestod i att 14 tidigare deltagare återvände till pensionatet Grå gåsen på Gotland. Den här gången kommer produktionen att blanda en eller ett par tidigare deltagare med flera debutanter.

Några av artisterna medverkar i samtliga program. Övriga är endast med i några avsnitt. Enligt Aftonbladets källor blir Plura Jonsson en av dem som är med i hela säsongen. Den förre Eldkvarnsångaren var med i programmets premiärsäsong.

Tommy Körberg och Ana Diaz väntas vara med under ett par inspelningsdagar, precis som Lili & Susie och Loreen.

Under den förra säsongen, den tionde, var Magnus Uggla, Petter och Miss Li med i hela serien. Orup, Timbuktu och Titiyo var med i fyra. Carola Häggkvist, Danny Saucedo, Ebbot Lundberg, Petra Marklund och Niklas Strömstedt medverkade i tre program. Jill Johnson, Magnus Carlsson och Josefine ”Little” Jinder medverkade i två program.

Så mycket bättre är fortsatt ett effektivt sätt att driva streams. Det visar den topp 10 som Musikindustrin sammanställt. Klar etta är Miss Lis tolkning av Petter i Lev nu dö sen. Miss Li blir även tvåa med sin version av GES Stanna världen en stund. Även GES själva finns på topp 10, detta med trions svenska översättning av Danny Saucedos In The Club med titeln När jag var han.

  1. Miss Li Lev nu dö sen 29 014 171
  2. Miss Li Då börjar fåglar sjunga 6 831 199
  3. Magnus Uggla Det går bra nu 5 255 803
  4. Petter Kung för en dag 5 524 245
  5. Danny Saucedo feat. EMD Hon är min 4 500 840
  6. Little Jinder Säg mig var du står 4 219 870
  7. Magnus Uggla På egna ben 3 849 167
  8. Petter Sanningen 3 568 185
  9. Miss Li Kaffe och en cigarett 3 192 533
  10. GES När jag var han 3 150 254