Okategoriserade 18 april 2014

SVERIGETOPPLISTAN v.16 Livemusiken från Jills verenada Nashville klättrar till förstaplatsen

Efter fem veckor på SverigeTopplistan avancerar Jill Johnsons redan guldcertifierade album Livemusiken från Jills veranda Nashville [Lionheart / Universal] från plats 35 till albumlistans förstaplats. Just nu är albumet även totalt det bäst säljande i Sverige.

Förra veckans albumetta The Fooo Off The Grid [Artist House / Sony Music] trillar ner till elfte plats när Jill Johnson Livemusiken från Jills veranda Nashville [Lionheart / Universal] den här veckan intar förstaplatsen med närmare fyra gånger så stor listandel som tvåan Avicii True [Universal Music]. Högsta nykomling är Sannex Jag vill leva [Atenzia / Budgetgrossisten] som går in på albumlistan fjärdeplats. På tolfte plats debuterar Stefan Sundström Nu var det 2014 [Rötjut / United Stage Management Group AB / Sony Music].

Singellistan toppas fortfarande av Mr Probz Waves (Robin Schulz Remix) [Left Lane Recordings / Sony Music]. Högsta nykomling är danska Hedegaard Happy Home [Copenhagen Records / Universal Music] på plats 60. Högsta svenska nykomlingar är First Aid Kit My Silver Lining [Columbia / Sony Music] som går in på plats 60.

Claes Olson

Länk:

www.sverigetopplistan.se