Okategoriserade 24 februari 2009

Debatt om IPRED-lagen på Södra Teatern

Den 9 mars kommer det att, i svallvågorna av rättegången mot Pirate Bay, att hållas en debatt på Södra Teatern om Ipred-lagen. Med på debatten är bland andra de två riksdagsledamöterna Lage Rahm (mp) och Ulrika Karlsson (m).

Efter den uppmärksammade rättegången mot Pirate Bay kommer lagförslagen kring den så kallade Ipred-lagen att bli årets stora upphovsrättsliga diskussion i Sverige. Som en del av den diskussionen arrangerar Södra Teatern i Stockholm en debatt i ämnet.

Titeln för kvällen är: Ipred – integritetskränkning eller upphovsrättens räddning? Kan fildelning stoppas utan att människors privata sfär inskränks?

Deltagarna i debatten är:
Ulrika Karlsson, m
Lage Rahm, mp
Sara Lindbäck, Antipiratbyrån
Per Ström, fristående debattör och ledare för tankesmedjan "Den Nya Välfärden"