Okategoriserade 16 februari 2009

Veckans klipp: Jonathan Johansson

Förra veckan släpptes Jonathan Johanssons debutalbum En hand i himlen [Hybris]. Redan långt innan släppet hyllades Jonathan av bloggare och redaktioner som ett av årets stora pophopp. Nu har skivan fått 8 av 10 i Sonic, 5 av 6 i Nöjesguiden och 6 av 6 på danska Gaffa.

Förra veckan drog även Luger och Live Nations gemensamma turnépaket Handen på hjärtat igång. Handen på hjärtat besöker en gång i månaden nio olika spelplatser. Under den första månaden är det Jonathan Johanssons och Gustav Spetz, som utgör Handen på hjärtat. Sedan är det Franke (mars) och Deportees (april) som besöker de nio spelplatserna, innan Handen på hjärtat avslutas genom nio konserter med The (International) Noise Conspiracy.

Veckans klipp är titelspåret från Jonathan Johanssons debutskiva En hand i himlen. Du ser klippet i den lilla YouTube-spelaren i högerkolumnen.

Länkar:
Jonathan Johanssons hemsida
Jonathan Johansson på MySpace
Hybris hemsida