30 oktober 2023

Nya kontrakteringar till Warner Chappell

Warner Chappell Music Scandinavia har skrivit avtal med producenten Shenzi Beats som bl a ligger bakom topplisteettan ”Feeling Myself” med 23. I samarbete med Lilly Raye Music har Warner Chappell även kontrakterat låtskrivaren och producenten Harrison First (bilden).

Harrison First har samarbetat med artister som Saint Jhn, Teflon Saga, Angie m.fl.

– Harrisons musikaliska talang och ofrånkomliga karisma är något vi djupt beundrar. Vi är glada över att vara en del av detta samarbete och ser med stor förväntan fram emot att stödja Harrisons på hans resa, säger Edward Matthew, VD för Lilly Raye Music.

 

Leslie Tay, Shenzi Beats, Edward Matthew

Shenzi Beats nådde tidigare i år förstaplatsen på Spotify?s svenska och norska lista med artisten 23 och låten Feeling Myself. Han har även samarbetat med artister som Ricky Rich, Einár, 3robi och många fler.

– Vi på Warner Chappell är glada över möjligheten att arbeta tillsammans med Shenzi Beats, säger Leslie Tay, A&R Manager på Warner Chappell.
– Med en otrolig passion för musik och imponerande meritlista ser jag Shenzi fortsätta dominera den svenska musikscenen.

Christel Valsinger

Bilden överst: Leslie Tay, Lars Karlsson, Harrison First, Eddie Matthew, Justin Martinez & Alexis.