16 augusti 2022

Fler akter till Climate Live

På fredag startar Climate Live på Malmöfestivalen och därefter följer konserter i Linköping och Göteborg. Nu är nya namn klara, inklusive Cornelia Jakobs, Petra Marklund och Tusse (bilden).

Idag avslöjar klimatrörelsen Fridays For Future vilka ytterligare artister som kommer göra de tidigare annonserade artisterna Isak Danielsson, Maxida Märak och Louise Hoffsten sällskap på Climate Live. Bland de nya namnen finns bland andra Cornelia Jakobs, Petra Marklund och Tusse, som tillsammans med klimatforskare och aktivister kommer ta plats på scenerna.

Lars Nylin

 

– Världen hade varit en betydligt mycket bättre plats om alla hade varit lite mer som Greta och hennes kompanjoner. Greta är en av de coolaste och mest inspirerande personerna jag vet och det är en ära att få medverka på Climate Live, säger Cornelia Jakobs, som spelar på Climate Live Göteborg.