16 november 2021

Ny musikalisk lördagsunderhållning från TV4

Kända gäster överraskas av nära och kära och av artister de beundrar i en ny lördagsunderhållning från TV4. Programmet med titeln Secret Song Sverige leds av tidigare nyhetsankaret Maria Forsblom och har premiär i januari.

Secret Song Sverige är ett att format för TV4, men programmet finns sedan tidigare i Finland och Frankrike. Maria Forsblom som leder satsningen känns igen från TV4 Nyhetsmorgon. Programmet beskrivs som varmt och fullt av starka känslor.

—Jag hade väldigt roligt under inspelningarna och skrattade mycket, men det kom också många tårar när gästernas familjer, vänner och kollegor berättade om hur viktiga de är för dem, och vad de betyder för varandra, säger Maria Forsblom i ett pressmeddelande.

Några av de medverkande är Charlotte Perrelli, Eric Saade, Måns Möller, Amelia Adamo, Titti Shultz och Lotta Engberg. 

Programmet kommer sändas på TV4 och TV4 Play under åtta söndagskvällar med start i januari 2022.

Christel Valsinger