6 juli 2021

Billboardettan WizardMCE i avtal med Today Is Vintage

Today Is Vintage har skrivit managementavtal med WIZARDMCE. Malmöproducenten är aktuell med Polo G:s album ”Hall of Fame” som nyligen toppade Billboard 200.

Den 20-årige Malmöproducenten ligger bakom fem spår på Polo G:s album, som toppade USA-listan förra veckan och för närvarande ligger tvåa. Tre av låtarna har också nått Billboard Hot 100.

WIZARDMCE har även sålt guld i både Sverige och USA.

– Jag träffade Wizard för sju år sedan och visste redan då att det bara var en tidsfråga innan resten av världen upptäcker hans enorma talang. Vi är bara på första kapitlet i en hittills magisk success story, och jag ser fram emot vår resa ihop, säger Rebin “Rebstar” Shah, VD på Today Is Vintage.

–  Mitt mål har alltid varit att lämna avtryck på världen med min musik och inspirera folk. Jag vill samarbeta med världens främsta artister och samtidigt bygga ett varumärke i världsklass. Det enda jag har saknat är ett starkt team
bakom mig, och nu har jag det med Reb och Famusa bakom mig, säger WIZARDMCE.

– Musiken talar för sig själv. Wizard är otroligt fokuserad, begåvad och målmedveten trots sin unga ålder. Vi delar alla samma vision för framtiden och det ska bli spännande att agera som co-Manager tillsammans med Rebin, säger Famusa Bajo, VP A&R på Today Is Vintage.

WIZARDMCE har producerat bland annat:

Polo GGNF (OKOKOK) / Peak #55 on Hot 100
Polo GToxic / Peak #63 on Hot 100
Polo GBloody Canvas / Peak #97 on Hot 100
Polo GFame & Riches ft. Roddy Ricch
Polo G – Broken Guitars” ft. Scorey
Gucci ManePoppin
Scorey Rock N Roll
Ant WanMadame / Guld i Sverige

Christel Valsinger