20 april 2021

Elias Kapari A&R-konsult Warner Music

Warner Music förstärker sin A&R-avdelning med låtskrivaren och producenten Elias Kapari i en roll som extern A&R-konsult.

Låtskrivaren och producenten Elias Kapari har uppmärksammats för samarbeten med namn som Miriam Bryant, Victor Leksell, Ana Diaz, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros, Cherrie, Thomas Stenström, Norlie & KKV, Kygo och Icona Pop. Han har från förlagsavtal med först Sony/ATV gått vidare till Universal Music Publishing och får nu alltså även en A & R-roll på Warner Music.

– Det känns jättekul och spännande att konsultera som A & R för Warner Music. Att få utveckla artister musikaliskt och konceptuellt känns oerhört inspirerande, säger Elias Kapari i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt glada att kunna välkomna Elias till Warner-gänget. Vi har med stort nöje jobbat tillsammans med honom i ett flertal projekt som låtskrivare och producent och är övertygade om att han nu kommer tillföra bolaget även andra styrkor, fortsätter Mark Fry, VD Warner Music Nordics.

Lars Nylin