18 april 2021

Hov1 kvar i topp, Donnez tar över albumlistan

Hov1 och Einár släpper inte taget om Sverigetopplistan med Gamora [EMI/Universal].Albumlistan har däremot en ny etta i Donnez och Alla dar i veckan [Atenzia/Atenzia].

Tidigare ettan Miriam Bryant och Yasin är efter några veckors återklättrande kvar som 2 med Tystnar i luren [Warner/Warner]. Justin Bieber är för andra veckan 3 med Peaches [Def Jam/Universal]. Förra veckans storklättrare Lil Nas X tar ännu ett steg till 4 med Montero (Call Me By Your Name) [Columbia/Sony].

Veckans nykomling är Polo G med Rapstar [RCA/Sony] som 5. Den andra högt placerade nyheten är Doja Cat med Kiss Me More [RCA/Sony] som 23. Den placeringen tas från förra veckan starkaste nykomling, Haval och Manny Flaco som faller till 24 med Gang Bang [Haval].

Etta på Heatseeker är en återvändande Psykosen med Oddz och Albin Meyers [Albin Meyers/Amuse].

Alla fakta kring veckans listor hittar du på www.sverigetopplistan.se.

Lars Nylin