5 april 2021

Sweden Rock flyttar fram, Way Out West avvaktar

Flera av sommarens festival väljer att ställa in och satsa på comeback 2022, med anledning av smittläget och de ännu inte lättade restriktionerna. 

Sweden Rock ställer in 2021 års festival och återkommer 8-11 juni 2022. Arrangören jobbar på att flytta över så många av de inbokade banden som möjligt til nästa års festival och Guns ’n’ Roses är redan bekräftade för 2022.

Även Lollapalooza, som aviserade sin lineup redan i december med artister som Pearl Jam, Kendrick Lamar, Post Malone, Zara Larsson och Veronica Maggio, ställer in. Den 1-3 juli 2022 blir nya datum och Pearl Jam kommer att finnas med även på nästa års spelschema.

Way Out West meddelar på sin hemsida att de ännu inte redan tagit ett slutgiltigt beslut, men att det kommer inom några veckor. Några artister har inte presenterats för årets festival den 12-14 augusti.

Christel Valsinger