16 december 2020

Lollapalooza aviserar lineup för 2021

Lollapalooza-festivalen räknar med att kunna återvända till Gärdet i Stockholm den 2-4 juli 2021. Artistfältet är klart och innehåller bl a Pearl Jam, Kendrick Lamar, Post Malone, Zara Larsson och Veronica Maggio.

60 artister på fyra scener under tre dagar utlovas för Lollapalooza Stockholm 2021.  Fredagen innehåller artister som Post Malone, The Killers, DaBaby, Galantis, Kacey Musgraves, Royal Blood, Blackbear, Fricky, Sabina Ddumba och Jack Harlow.  På lördagen spelar bl a Kendrick Lamar, Veronica Maggio, Anderson. Paak & The Free Nationals, Doja Cat, Afrojack, Dillon Francis, Dermot Kennedy, Miriam Bryant, Deportees och Victor Leksell. Festivalen avslutas sedan på söndagen med artister som Pearl Jam, Zara Larsson, Alesso, Lewis Capaldi, Playboi Carti, Timbuktu & Damn!, Rival Sons, Dimitri Vangelis & Wyman, Sigrid och Iann Dior.

Biljetterna är släppta och Live Nation garanterar  att biljettköpare kommer att få möjligheten att överföra sin biljett till Lollapalooza Stockholm 2022 eller återlösa sin biljett om festivalen av någon anledning inte att går att genomföra.

Christel Valsinger