15 oktober 2020

Per Gessle premiärgäst i ”motgångspodd”

Per Gessle är premiärgäst i Tomas Andersson Wijs nya ”motgångspodd” Hundåren.

Tomas Andersson Wij har premiär för sin egen podcast Hundåren måndagen den 19 oktober. Första gästen hos strax skivaktuelle Andersson Wij är strax likaledes skivaktuelle Per Gessle.

Nya avsnitt publiceras varje måndag till och med den 7 december och finns där alla poddar finns.

De senaste åren har många dörrar öppnats för Tomas Andersson Wij. Eget tv-program, Så mycket bättre, bokutgivningar och större scener. Men han har haft sina hundår. ”Han har spelat för 18 betalande i Odense, haft en döv ljudtekniker i Hjo och gjort ensamma norrlandsturnéer bara för att betala av skulder för gigen som gick back” skrivs i ett pressmeddelande.

Det var så idén till podcasten Hundåren kom, en intervjuserie för alla som i likhet med Tomas tröttnat på framgångspoddar och succéhistorier. I podcasten tas vi genom hundåren hos kända svenska artister, författare och komiker.

Lars Nylin