Okategoriserade 18 september 2020

SVERIGETOPPLISTAN: 24KGOLDEN KVAR I TOPP

24KGoldn håller sig envist kvar som etta på singellistan med Mood (feat Iann Dior [Columbia/Sony]. Victor Leksells album Fånga mig när jag faller är lika stabilt kvar i toppen på albumlistan.

Tvåa på en singellista utan stora skiften i toppen är Zara Larsson och Carola med Säg mig var du står [Record Company Ten). Victor Leksell är efter 35 veckor och sju gånger platina kvar som 3 med Svag [Columbia/Sony].

Molly Sandén gick förra veckan in starkt som 4 med Jag mår bra (feat. Newkid) [Milkshake/Sony], den faller nu till 9. Åt andra hållet går Maximus som rusar från 12 till 4 med Galen [Maximus]. Einar klättrar från 7 till 5 med Feelings (feat Sami) [Einar].

Veckans stora klättrare är Internet Money & Gunna som tar Lemonade [Internet Money/Universal] från plats 51 till 18.

Veckans bäst placerade nyhet är Odz, Ivory och Simon Superti med Vet vad du hör [Odz & Ivory] som 21.

Heatseeker toppas Chris Brown och Young Thug med Go Crazy [RCA/Sony]. Det är fjärde gången som låten toppar den här listan, rekord hittills.

Mångsysslaren Stefan Nykvist lämnade Larz-Kristerz 2014. Nu är hans självbetitlade soloalbum [Enviken/Playground] starkaste nya album på plats 18. Albumet toppar listan för fysisk försäljning. Etta på vinyllistan är In Flames med en 20-årsversion av Clayman [Nuclear Blast/Bertus].

Alla fakta www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin