17 juli 2020

Sverigetopplistan: Derulo och Jawsh 685 har greppet

Jawsh 685 och Jason Derulo har greppet om Sverigetopplistan med Savage Love [Columbia/Sony]. Victor Leksell är albumetta med Fånga mig när jag faller [Sony]. Veckans nyheter är starka starter från Juice Wrld och Zara Larsson.

Victor Leksell har även denna vecka 3 låtar på topp 10 med Svag [Columbia/Sony] som stark nummer 2 efter 26 veckor.

Norlie & KKV Junie petas ner till 10 med Komma över dig (Spotify Studio It’s Hits) [Universal/Universal] av två starka nyheter.

Juice Wrld & Marschmello går in som 7 med Come & Go [Interscope/Universal] medan Zara Larsson placerar sig en plats nedanför med Love Me Land [Music Company Ten].

Juice Wrld har även nytt på plats 26, då ihop med Halsey i Life’s A Mess. Det ingår i en stark entré som 3 på stora albumlistan med Legends Never Die. Något som Juice Wrld ändå gjorde i december 2019, efter ett slaganfall under en flygresa.

Heatseeker toppas av en helt annan rappare, svenske Fricky med Kär Pt 2 [Random Bastards].

Bob Dylan är fortsatt i topp av den fysiska listan med Rough And Rowdy Ways [Columbia/Sony].

Veckans svenska nyhet på stora albumlistan är Håkan Hellström som går in som 8 med andra delen av Rampljus [Woah Dad!/Warner]. På övriga listor gör Mauro Scocco avtryck med att toppa vinyllistan med Den storav glömskan [Topco/Border] samtidigt som återkomsten lägger sig två på den fysiska listan. På stora listan återvänder albumet som 19.

Alla fakta www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin