12 maj 2020

Molly Sandén, Benjamin Ingrosso mfl i ny tv-satsning

Live Nation och TV4 samarbetar i ett nytt TV-format för att lyfta livemusiken. I Late Night Concert ger tio artister varsin konsert under fem veckor. 

Programserien är uppdelad i två delar med fem konserter i varje. I den första delen ser vi bl a Molly Sandén, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Norlie & KKV. Artisterna som medverkar i seriens andra del presenteras senare. Varje konsert innehåller förutom respektive artists senaste låtar och största hits även anekdoter från deras karriär tillsammans med tankar om samtiden under samtal som de kurerar själva.

– Den här spännande satsningen ger alla konsertälskare som just nu inte kan uppleva sina favoritartister live ändå möjligheten att se dem framföra ny musik, favoritlåtar och lära känna artisterna. Trots att det inte går att samla en publik just nu kan vi låta artisterna möta sina fans och samarbetet med TV4 känns helrätt för just det formatet. Att vi dessutom kan göra det på Gröna Lund ger en fantastisk inramning, säger Peter Björklund, Partnership Manager på Live Nation i ett pressmeddelande.

Konserterna spelas in på Gröna Lund utan publik och sänds i  TV4 måndagar och tisdagar kl 23  från och med den 18 maj. Programmet kan också ses på TV4 Play och C More.

Christel Valsinger