23 april 2020

Loreen live den 24 april

Den 24 april bjuder Loreen och ELLE in till en livesänd konsert med namnet Silver lining, som syftar till att hylla musiken och göra det möjligt för publik och fans att interagera med Loreen och varandra, inför, under och efter konserten.

På fredag kväll genomför Loreen en livesänd konsert tillsammans med Aller Media Creative Studio, som liksom många andra fått ompröva sina koncept för events och flytta till de onlineplattformar där användarna befinner sig. Loreen kommenterar konserten:

– Idén om att skapa en visuell och musikaliskt stark livekonsert med interaktion, växte fram då jag tydligt såg den snabba och negativa utvecklingen av coronapandemin världen över. Det känns viktigt att kunna interagera med publiken och ta musiken och gemenskapen hem till dem när vi inte kan mötas fysiskt.

Tillsammans med sin syster Markiz Talhaoui Tainton, som också är Loreens affärspartner, vill de skapa mötesplatser som gör det möjligt för människor att dela sina tankar och ge varandra stöd.

– Nu samlar vi Sveriges bästa filmteam, broadcastingteam och musikaliskt team, människor som har jobbat sida vid sida genom hela min karriär för att tillsammans stötta det kreativa skapandet.

Konserten sänds på ELLE Sveriges Facebooksida fredag den 24 april kl. 19.00: https://www.facebook.com/ellesverige/

Daniel Johansson