24 februari 2020

Hanna Ferm och Victor Crone till final

Hanna Ferm och Victor Crone knep den sista deltävlingens två finalplatser i Melodifestivalen på lördagkvällen. Nu återstår framröstning av fyra bidrag från Andra Chansen innan finaluppställningen är komplett.

Favorittippade Hanna Ferm höll hela vägen med sitt framförande av Brave, skriven av David Kjellstrand, Jimmy Jansson och Laurell Barker. Även Victor Crone går raka vägen till finalen av Melodifestivalen med Troubled Waters, skriven av honom själv tillsammans med Dino Medanhodzic och Benjamin Jennebo.

Till Andra Chansen gick Surface med Ellen Benediktson och Simon Peyron (Paul Rey, Laurell Barker, Anderz Wrethov, Sebastian von Koenigsegg, Ellen Benediktson), samt We Are One med Frida Öhrn (Frida Öhrn, Hampus Eurenius, Nicklas Eklund).

Duellerna i Andra Chansen ser ut som följer:

Duell 1: Vem e som ossAnis don Demina möter Surface  med Ellen Benediktsson & Simon Peyron

Duell 2: BallerinaMalou Prytz möter Talking in my sleep med Paul Rey

Duell 3: Boys with emotionsFelix Sandman möter We are one med Frida Öhrn

Duell 4: Vamos amigosMendez feat. Alvaro Estrella möter Piga och dräng med Drängarna

Christel Valsinger