1 april 2019

Maloney Concerts ny ägare Sabaton Open Air.

Maloney Concerts med VD:n David Maloney i spetsen kliver nu in som ny ägare i festivalen Sabaton Open Air.

David Maloney är sedan många år tillbaka Sabatons bokningsagent och tar nu nya tag för fortsatt utveckling av festivalen tillsammans med Sabatons team i Falun.

Maloney Concerts är en del av nätverket All Things Live, sedan hösten 2018 den största oberoende aktören i Norden inom live- och underhållningsindustrin.

-Det finns en känsla och kärna i Sabaton Open Air som jag alltid gillat och ett ihärdigt målmedvetet arbete har gjort att festivalen överlevt i så många år i Dalarna. Jag känner att det skall bli spännande att ihop med det fantastiska teamet i Falun fortsätta att genomföra festivalen i samma anda i många år framöver, säger David Maloney i ett pressmeddelande.

-I takt med att företag växer och utvecklas så behövs alltid nytt blod, driv samt spetskunskaper. Under de kommande åren ska vi självklart fortsätta utveckla det vi påbörjade redan 2008: Att vara landets trevligaste och bekvämaste hårdrocksfestival. Med David i båten kommer vi att nå våra utstakade delmål snabbare, och kan därmed sjösätta än fler roligare ideér än förr,
fortsätter Patrik Hedenström på Sabaton Open Air

Festivalen äger i år rum mellan den 14/17 augusti i Falun. I år spelar, förutom värdbandet, även U.D.O, Apocalyptica, Alestorm, RIOT V, Ensiferum och Candlemass.

Lars Nylin