10 mars 2019

Nytt jobb: Martin Ringstrand Head of PR Aloaded

Aloaded flyttar till nya lokaler och fortsätter att rekrytera. Det senaste tillskottet är PR-managern och DJ:n Martin Ringstrand som Head of PR.

Martin Ringstrand har sin bakgrund i hardcore och independent-rörelsen. Hans musikkarriär startade på Bad Taste Records/Empire där han jobbade med pr, marketing och events under nio år.

-När Abbas och John hörde av sig nappade jag på hela konceptet med Aloaded, att allt finns samlat under ett tak är ett koncept som känns helt rätt och inspirerande för mig som kommer från diy-scenen. Jag älskar att jobba med independentbolag och artister, säger Ringstrand.

I mer än tio år har Martin jobbat som DJ och producerat musik under namnet MRTN. Han har spelat på festivaler som Roskilde, Way Out West, Emmaboda, och har förutom Skandinavien spelat i bland annat i Berlin, London, New York och LA.

-Det är en tillgång att Martin har erfarenhet från ”båda sidorna” av musikbranschen. Han har stenkoll på hur arbetet på bolag i musikbranschen ser ut, men också på hur det är att vara dj, artist och producent. Jag har följt hans jobb i musikbranschen under många år och fascinerats över hans förmåga att bygga upp koncept och att få det att synas överallt, säger Abbas Salehi, Label manager på Aloaded.

Martin började sitt arbete som Head of PR den 1 februari 2019.

-Aloaded växer snabbt och Martin blir ett starkt tillskott till vår PR- och Sociala medier-avdelning. Vi är sjukt peppade på att arbeta med en så erfaren, kreativ och mångsidig person, säger John Gadnert, Grundare på Aloaded, i ett pressmeddelande.

Lars Nylin