24 februari 2019

Tredje campet för Yes Maam

För tredje gången har låtskrivarcampet Yes Maam arrangerats för kvinnliga  låtskrivare och producenter i Gottefar Studios.

Det är Caroline Ljungström som även tidigare gånger arrangerat campet, men i samarbete med olika partners (läs bl a här tidigare i MI). Den här gången gjordes arrangemanget tillsammans med Aniela Eklund (RMV Publishing) och The Kennel, med deras artister Peg Parnevik, Peta Jeffress och Tilda Austen. 

Under tre dagar hölls sessions medan en fjärde ägnades åt färdigställning av låtar och demos.

På bilden syns medverkande låtskrivare och producenter: Peg Parnevik, Adele Cechal, Matilda Frommegård, Tilda Austen, Bishat Araya, Natali Noor, Caroline Ljungström, Peta Jeffress, Josefin Siren, Cecilia Nyqvist, Aniela Eklund och Märta Grauers. 

Förutom dessa har även Josefin Boström och Kamilla Bayrak medverkat på campet.

Christel Valsinger