1 oktober 2018

Trippelvideo från Peter Bjorn and John

Peter Bjorn and John släppte den 21 september sina tre första singlar från det kommande albumet Darker Days (släpps 19/10). Bandet föregår det med en ”tre-i-ett-video.”

Som tittare kan man genom ett interaktivt klipp se alla tre videorna samtidigt, alternativt välja vilken video man vill titta på genom att välja P för One For The Team, B för Gut Feeling och J för Every Other Night.

Till tre-i-ett-klippet arbetade bandet med samarbetspartnern Ted Malmros från Shout Out Louds, som även ligger bakom musikvideon till Peter Bjorn and Johns hit Young Folks, som har setts över 100 miljoner gånger och vunnit en svensk Grammis. Utöver den har Malmros även skapat musikvideos åt First Aid Kit, Kygo, Lykke Li och Shout Out Louds.

Det nya albumet som släpps den 19 oktober blir trions åttonde. I höst ger sig Peter Bjorn and John ut på en turné i Europa och USA.

Videon finns här.

 

Lars Nylin