27 september 2018

Kela Ahnhem till Mars Music

Kela Ahnhem, tidigare general manager på Mars Music, fortsätter sin musikkarriär och skriver förlagsavtal med samma förlag.

Kela Ahnhem har tidigare medverkat till flertalet utgivningar och hon rör sig obehindrat över genregränser med ett innovativt förhållningssätt, skriver Mars Music i ett pressmeddelande. Hon är dessutom en meriterad vokalist och driver framgångsrika kanaler på sociala medier.

– Kela är en mycket talangfull kreatör. Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med nya, spännande mål i sikte, säger Otto Wallgren, Mars Music

– Musik och kreativitet har varit del av mitt dagliga liv sedan jag var fyra år och låtar har jag skrivit så länge jag kan minnas, säger Kela Ahnhem.

– Jag har även haft turen att få jobb på framgångsrika independentförlag där jag har arbetat flera år både administrativt och kreativt. Men nu är det dags för ett kapitel där jag inte längre jobbar bakom kulisserna och det börjar med en signing på Mars Music. Det här ska bli jätteroligt!

Christel Valsinger