5 september 2018

4 SNABBA Li Stanley/på nytt jobb

Li Stanley har lämnat tjänsten som Senior Music Supervisor på Sony/ATV och återfinns nu på musikbyrån Ohlogy, som jobbar med musik till film, reklamfilm, butiker, modevisningar mm. Vi tog kontakt för 4 Snabba.

Ohlogy startades 2011 och har nu även kontor i Oslo, London och Berlin. Bland kunderna finns H&M, SAS, Halebop, Stella McCartney, Rodebjer och Leclaireur.

Hur kommer det sig att du byter arbetsplats?

– Jag kände att jag ville utvecklas inom music supervision och inte nödvändigtvis inom publishing. Ohlogy är den absolut bästa arbetsplatsen för mig att kunna göra det på. Sen har jag under mina fem år på Sony/ATV varje dag aktivt saknat att inte behöva jobba med PC, haha .

Vad blir din roll på Ohlogy?

– Music Supervisor med fokus på Skandinavien. Jag kommer även att sitta med i ledningsgruppen.

Starkaste/roligaste minnet/minnena från åren på Sony/ATV

– Det tråkiga svaret är alla fina kollegor såklart, framförallt synk-avdelningen. Jag är väldigt glad att jag fått jobba med Anette Hökengren (General Manager). Hon har lärt mig otroligt mycket och möjliggjort för min utveckling sen dag ett. Har även fina minnen från våra vårfester som bland annat ledde till att vi blev portade från Kvarnen. Sist men inte minst Bengt Palmers och hans fantastiska mail! Ingen kan måla med orden som han.

Vad lyssnar du på just nu?

– Allt med Harry Belafonte, Roll Like a Dummy med Late Verlane och låtar med sjukt bra intron.

Christel Valsinger