4 september 2018

NYLIN MI strax i bättre form

Något händer strax med MI:s form. Vi kliver kort sagt in i den nya tiden. Häng med!

Efter många år med exakt samma form får Musikindustrin.se en delvis ny skepnad från denna vecka. Utöver att formen på hemsidan är ny och, tycker vi, bättre finns det för första gången även en mobilversion. Det är kanske framförallt det som åsyftas i ingressen, det ska medges att det varit en smula frustrerande att stundtals ha behövt förstoringsglas för att läsa våra nyheter i mobilen. Liksom att det varit knepigt att dela nyheterna på sociala medier med ett snyggt utfall.

Förändringen har skett i samarbete med Shiny Happy People och gänget där har fått ytterligare några justeringar att brottas med. Dessa kommer du att märka de närmaste dagarna och framöver.

Tveka inte att höra av dig med kommentarer om det nya. Allt från hurra till undringar kan postas till lars@musikindustrin.se.

ANNONSER sköts av Stefan Palmqvist som nås på stefan@diststhlm.com. Bolla med honom om det nya formatet skapar undringar. Själva hoppas vi givetvis att det snarast ska inspirera till bokningar utöver det planerade.

Lars Nylin