19 februari 2018

Sussie Holm till Krall Entertainment

Sussie Holm, tidigare Lionheart/Capitol Music Group, återfinns sedan årsskiftett hos Krall Entertainment som producent och projektledare.

Under sina 17 år år på MLP/Lionheart Music Group och Capitol Live har Sussie arbetat med management, bokning och turnéproduktion för artister som Jill Johnson, Shirley Clamp, Robin Bengtsson, Kikki Danielsson och Dolly Style.

– Under alla fantastiskt roliga år med Maria Molin Ljunggren på Lionheart/MLP och Capitol gavs jag frikostigt chansen att fördjupa mig i det jag tycker är allra roligast i musikbranschen – att bygga artisters varumärken långsiktiga och hållbara samt arbeta fram konsertinnehåll och producera turnéer, säger Sussie Holm i ett pressmeddelande.

Inför 2017 erbjöd Universal Music Sussie rollen som Head of Capitol Live vilket hon tackade ja till, men redan hösten samma år kom ett nytt erbjudande som producent och projektledare hos Krall Entertainment.

– Efter en tids övervägande kändes det för mig helt rätt i tiden att anta erbjudandet och byta plattform. Jag känner mig nu väldigt taggad och inspirerad över att vara en i gänget på Krall Entertainment som jag länge beundrat för sitt arbete med att skapa breda publika musikevenemang för alla åldrar och årstider.