11 september 2017

Artistbyrån Jubel växer

Artistbyrån Jubel, som jobbar med såväl releaser och bokning som  varumärkessamarbeten, växer och presenterar både nya anställda och artister. 

I början av sommaren tillträdde Jonas Söderlund, närmast från studier till musik- och eventarrangör på Campus Nyköping rollen som ansvarig för Produktion och Administration.

– I takt med att bolaget växer har behovet av denna roll blivit skriande och vi är extremt glada över att Jonas tar rollen som ansvarig för bolagets hjärta. Han har tidigare gjort praktik hos oss och visat att vi helt enkelt inte klarar oss utan honom, kommenterar Erik Ohlsson, Jubels grundare.

Med start 1 september tillträder också Gustaf Helleday och axlar rollen som ansvarig för Varumärkessamarbeten. Gustaf kommer närmast från studier på Handelshögskolan, där han har en master i Marketing & Media Management. Dessutom är han ett bekant namn på Stockholms klubbscen, där han bland annat verkat som residence på nattklubben Bergmans.

– Få kan bemästra denna roll, då det gäller att ha stenkoll på marketing och samtidigt minst lika bra koll på musik och artister. I Gustaf har vi hittat den ultimata profilen och han är och kommer vara en enorm tillgång för oss, kommenterar Erik.

Jubel har dessutom kontrakterat tre nya artister, att representerar på live-sidan. Dessa är Toffe, Nadja Evelina och Jesper Petersson. Både Toffe och Jesper har släppt musik på Jubels releaseavdelning under sommaren.

Christel Valsinger