12 januari 2017

MUSIKBOLAG KSMB tillbaka på Wild Kingdom

Punklegenderna återkommer i februari med första albumet sedan 1993. Bolaget är Wild Kingdom/Sound Pollution.

Sommaren 2015 gjorde KSMB en uppmärksammad spelning på Bråvalla och med 20 000 i publiken. Den 24 februari släpper KSMB ett helt nytt album med titeln Ond sagaWild Kingdom Records och är tillbaka där de en gång började.

”Med en kompromisslös ovilja att rätta sig in i leden har KSMB kört sitt race fullt ut och högaktningsfullt skitit i vad alla förståsigpåare kommit med för åsikter. Bandet har alltid älskat sin publik och denna kärlek har alltid varit besvarad” skriver Wild Kingdom i ett pressmeddelande.

– För mig är KSMB ett sätt att hantera trycket i bröstet, att få ur mig det jag vill säga. Så var det 1978 och så är det 2017, säger Steppan i KSMB.

– Vi är stolta och glada att få inleda ett samarbete med Wild Kingdom/Sound Pollution. De har sett oss live, de vet var vi kommer ifrån och vet varför vi håller på med musik, fortsätter Michael Alonzo.

Lars Nylin

På bilden fr v Johan Hargeby (Sound Pollution), Steppan och MichaelAlonzo (KSMB) och Calle Schewen (Sound Pollution)