2 december 2016

FESTIVAL Bråvalla utökar och presenterar första bokningarna

Nästa år fyller Bråvalla festival fem år. Det firas med en utökning till fyra festivaldagar. Nu är också festivalens första bokningar släppta.

Det är hiphop, rock och dans som gäller i den första gruppen av bokningar som släpps från Bråvallafestivalen. Den sydafrikanska hiphop./electroguppen Die Antwoord, amerikanska Linkin Park, nederländske dj:n Martin Garrix och metalbandet System of a Down (bilden) kommer till Norrköping i sommar.

Dessutom rapparen Mac Miller, som skulle spelat på Bråvalla i somras men fick ställa in, samt supergruppen Prophets of Rage, som består av medlemmar från Public Enemy, Rage Against the Machine och Cypress Hill.

2017 års upplaga av Bråvalla festival äger rum den 28 juni – 1 juli.

Christel Valsinger