31 oktober 2016

MUSIKBOLAG Platinaregn över Klingande

Klingandes Jubel har nått fem gånger platina i Sverige och nya hiten Somewhere New har sålt guld. Family Tree Music/Catchy Tunes vd Michel Petré har också fått dela ut guld till teamet bakom Dimitri Vegas & Like Mikes The Hum.

Under Amsterdam Dance Event (ADE) passade Michel Petré från Family Tree Music/Catchy Tunes på att dela ut plaketter för försäljning/streaming i Sverige. Franska Klingande har nått fem gånger platina i Sverige med genombrottshiten Jubel. Dessutom har de nått guldstatus i Sverige, som första territorium i världen, med nya hiten Somewhere New.

På bilden syns Michel Petré tillsammans med management-teamet Edouard och Romain.

 

Även  Dimitri Vegas & Like Mike The Hum har sålt guld i Sverige och Michel Petré delade ut plaketten till CNR/Smash The House-teamet Elisabeth och Tom. Nya singeln Hey baby har precis släppts och är ett samarbete med Diplo.

 

Christel Valsinger